LG OLED G6 е един наистина внушителен телевизор с размери вариращи от 66 до 77 инча. Това е флагманът на LG сред телевизорите за 2016 и заслужено спечели на технологичното изложение CES 2016 в Лас Вегас. Телевизорът е част от серията електроуреди Signature.

Телевизорът LG OLED G6 е с изключителен дизайн. OLED панела е с 4K резолюция и е тънък само 2.57 мм. Монтажът на панела е директно върху стъклото като има заоблени и прозрачни ъгли. Високоговорителите са вградени така, че има възможност когато телевизора е окачен на стойка за стена, те да минават зад телевизора, така че да имате елегантен и изчистен дизайн.

Телевизорът предава с наистина ярки и живи цветове благодарение на технологиите Picture on Glass и стандартът Ultra HD. LG OLED G6 идва с операционна система WebOS 3.0, която има множество смарт функции, една от които е Magic Zoom – възможност да уголемявате изображения без загуба на качеството. Друга полезна функция е Magic Mobile Connection, чрез нея можете да свържете Android телефонът си и телевизора и така да го ползвате като голям екран за вашият смартфон.

До тук с хубавите неща, сега една още по-„хубава“ характеристика на този превъзходен телевизор: и това е цената! Тя ще е от порядъка на $10 000 за щатите, като цената за Европа определено ще е по-висока.

В заключение може да кажем, че ако имате много излишни пари и държите на дизайна, то Телевизорът LG OLED G6 е точно за вас. Като дизайн няма да намерите по-тънък и елегантен телевизор от този на LG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *