На Изложението CES 2016 HP представиха своят лаптоп с бизнес насоченост EliteBook Folio G1. Измежду бизнес предложенията това е най-тънкият и най-лек модел представени на изложението. Новият модел тежи по-малко от килограм и батерията му издържа до 10 часа – един наистина удобен лаптоп що се отнася до чести пътувания.

Дизайнът на лаптопа е зашеметяващ. Корпусът е изработен от алуминиеви и магнезиеви сплави, придаващи му солиден вид и хладно усещане при допир. Дупките за конекторите са елегантни, като метала е изрязван с лазер. На гърба на капака логото е компактното HP.

А във страхотният дизайнерски корпус се крие не по-малко очароващи компоненти. Екранът може и да не е от-най големите /12.5 инча/, но пък за това почти няма никакви отблясъци и също така е тъчскрийн. Резолюцията е 2304x 1440. Лаптопът е задвижван от Intel Core-M vPro процесор и 8GB RAM памет. А като дисково пространство имате на разположение 256GB SSD. Операционната система е Windows 10 Pro.

В заключение може да кажем, че това е наистина удобен и лек лаптоп, идеален за хора които пътуват много. Стартовата цена е $999, като в Амазон може да се намери и на промо цена от $899.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *