Liebherr SBSes 7353 Side by Side Хладилник No Frost – Ревю и Цена

Хладилник Liebherr SBSes 7353

Днес ще разгледаме Liebherr SBSes 7353 – side by side хладилник характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 децибела (фризер – 115 литра, енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Височината на хладилника е 185.2 см., и има система NO FROST на фризера, както и диспенсер за лед. Ще намерите side by side хладилник Liebherr SBSes 7353 в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Liebherr SBSes 7353 – Основни Характеристики:

Модел SBSes 7353 от Liebherr е климатичен клас SN-T, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 39 децибела и издържа без ток до 25 часа. Хладилното отделение на Liebherr SBSes 7353 е с напълно автоматична система за размразяване, има 7 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, на всяка врата има 5 поставки и в допълнение: VarioSpace. Фризерът е просторен с цели 5 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, има автоматична система за размразяване, може да замразява до 16 кг. храна на денонощие

Liebherr SBSes 7353 има иноксов цвят с покритие против отпечатъци (Инокс) с елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка.

Габаритни размери:

Височина: 185.2

Широчина: 121

Дълбочина: 63

Liebherr SBSes 7353, разбирасе е оборудван и с богат набор от функции: функция SuperFrost, функция SuperFrost, ел. регулиране на температурата, система за предупреждение при отворена врата. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки, акумулатор за охлаждане.

В заключение – side by side хладилник на Liebherr модел SBSes 7353 се намира във висок ценови клас и съответно е изработен от качествени материали , подходящ за всяка кухня или трапезария и определено ще останете доволни от уреда.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *