Хладилник LG GSL760PZXV

Представяме ви side by side хладилник LG GSL760PZXV характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 децибела с обем от 601 литра (фризерната част е с обем от 196 литра, а хладилната част е с обем от 405 литра), енергиен клас A+ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, също така диспенсер и за вода и за лед. В момента LG GSL760PZXV е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

LG GSL760PZXV – Основни Характеристики и Описание

LG GSL760PZXV e сребрист (Инокс) с елегантен дизайн с вградена дръжка, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 124 кг. – ето информация и за размерите му:

Модел GSL760PZXV от LG е климатичен клас T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 39 децибела и запазва продуктите студени до 10 часа без ел. захранване. Фризерът е просторен с цели 4 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, капацитетът на замразяване е до 12 кг. продукти за 24 часа Хладилната част на LG GSL760PZXV е с удобна автоматична система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, на всяка врата има 4 поставки и в допълнение: Блокиране за деца.

За голям хладилник с обем от 601 литра и цена над 1500 лв. LG GSL760PZXV, разбирасе е оборудван и с много функции: функция отпуска (Holiday), функция SuperFrost, функция SuperFrost. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: поставка за бутилки.

В заключение – side by side хладилник LG GSL760PZXV се намира във висок ценови клас и със сигурност ще отговори на изискванията на любителите на качествени домакински уреди, подходящ е за голямо помещение и определено е една качествена покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *