Revl Arc е нова екшън камера с възможност за 4K видео заснемане при 30 fps и много добра стабилизация на изображението базирана на електронно-механична система. От младата калифорнийска компания ще се опитат да конкурират наложената в спортните среди GoPro камера.

Тяхната система за стабилизация обещава гладка картина дори и когато камерата се преобърне. Сензорите в системата са 4 и те следят потребителя да има мазно и гладко видео. Допълнително може да подобрявате видеото в последваща обработка на кадрите, чрез специално приложение към камерата.

Опциите за потребителите са заснемане на видео с 4K резолюция при 30 кадъра в секунда, 1080p при 30,60 или 120 кадъра в секунда и 720p видео при максимум 240 fps. Може да се превключи и на единично заснемате /фотоапарат/ с 12 мегапиксела резолюция. Имате опция за серийно заснемане на обекти, като може да регулирате интервала в секунди и броя на снимки.

Като свързаност Revl Arc има на разположение безжичните Bluetooth 4.0 и Wi-Fi, и връзка с кабел. Имате 1100 mAh зарядна батерия достатъчна да заснемете 90 минути 4K видео. Цената на устройството е 350 щатски долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *