Последният модел лаптоп на Dell с Windows 10 е супер лек и мощен с един от най-добрите екрани сред конкурентите. Цената варира от 3500 до 5000 лева спрямо компонентите, с които е оборудван. Това определено е бизнес клас лаптоп с перфектно качество.

Лаптопът Dell XPS 15 е с Ultra HD тъчскрийн , 6-то поколение “Skylake” Intel Core i7 четири ядрен процесор, 16ГБ РАМ памет, 512 ГБ SSD диск от Самсунг, с 2 видео карти – Nvidia GeForce GTX 960M със 2GB GDDR5 и Intel HD Graphics 530 video. Лаптопът е с инсталиран Windows 10 Home 64-bit.

Kato плюсове може да изтъкнем мощният процесор и впечатляващият 4K дисплей, прецизният тъчпад и USB-C/Thunderbolt 3 възможността за връзка. Но с портовете имаме и проблем – липсват дисплей порт и такъв за мрежова връзка, а HDMI порта е старата 1.4 версия, вместо 2.0.

Дисплеят на Dell XPS 15 е почти толкова добър, колкото и на ретина дисплеите на Ейпъл. Самата изработка и дизайн на корпусът е от най-високо ниво. Ползвани са изключително качествени материали като карбон, а дизайнът е красив и елегантен, а самият лаптоп дава усещането за здравина и солидност.

От към охлаждане лаптопът също е отличник, дори след пълно натоварване в продължение на часове той не загрява, самите вентилатори не са толкова шумни както при някои конкурентни модели.

За Dell XPS 15 спокойно можем да кажем, че е най-добрият Windows 10 лаптоп в момента на пазара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *