Electrolux EOA6420AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOA6420AOX с капацитет от 72 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOA6420AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOA6420AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EOA6420AOX

Фурна за вграждане Electrolux EOA6420AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: Функция грил с конвекция, Горно нагряване, Печене на 3 нива, Предупреждение при завършване на програма. Като това далеч не е всичко, моделът EOA6420AOX ще ви улесни и с: , Долно нагряване. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOA6420AOX

Electrolux EOA6420AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 2780 W, средният разход на енергия е 0.93 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.6 м.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.8 см.
Всички фурни за вграждане на Electrolux модел EOA6420AOX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, емайлирана тава, емайлирана тава за сладкиши Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *