Candy FPE 609A/6X

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Candy модел FPE 609A/6X с обем от 65 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието Фурната Candy FPE 609A/6X е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Candy FPE 609A/6X е налична в eMAG :

Candy FPE 609A/6X – Описание:

Фурна за вграждане Candy FPE 609A/6X включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: Конвекция на горещ въздух, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране.. Като това не е всичко, моделът FPE 609A/6X ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Степен за пица, Turbo grill, Долно нагряване, Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Candy удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Candy FPE 609A/6X

Candy FPE 609A/6X се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. , средният разход на енергия е 0.9 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.1 m.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 53 см.
Всяка фурна за вграждане на Candy модел FPE 609A/6X включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *