печка TEKA HL 840 с 9 режима на готвене

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане TEKA модел HL 840 с капацитет от 65 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната TEKA HL 840 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей и таймер за оставащо време. Към момента фурна за вграждане TEKA HL 840 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна TEKA HL 840

Фурна за вграждане TEKA HL 840 включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Конвекция на горещ въздух, Блокиран достъп за деца, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Интензивно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът HL 840 ще ви улесни и с: Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция за размразяване, Автоматично влючване/изключване. Тази богата функционалност, прави печката TEKA удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане TEKA HL 840

TEKA HL 840 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят, инокса е със специално покритие против отпечатъци. , захранването в ел. мрежата на модел HL 840 е със следните параметри (V-Hz): 220 -240V / 50Hz.
Всички фурни за вграждане на TEKA модел HL 840 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *