печка TEKA HO 615 с 5 режима на готвене

Представяме ви електрическа фурна за вграждане TEKA модел HO 615 с капацитет от 65 литра, 5 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната TEKA HO 615 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане TEKA HO 615 е налична в eMAG :

TEKA HO 615 – Описание:

Фурна за вграждане TEKA HO 615 разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция за размразяване, Функция грил с конвекция. Като това не е всичко, моделът HO 615 ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Долно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Конвекция на горещ въздух. Тази богата функционалност, прави печката TEKA отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане TEKA HO 615

TEKA HO 615 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят, инокса е със специално покритие против отпечатъци. , захранването в ел. мрежата на модел HO 615 е със следните параметри (V-Hz): 220 -240V / 50Hz.
Всяка фурна за вграждане на TEKA модел HO 615 включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене: Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *