Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 WH Енергиен клас A

печка Whirlpool AKP 745 WH

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 745 WH с обем от 65 литра, 8 функции за улеснено готвене, както и вграден грил. Фурната Whirlpool AKP 745 WH е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 WH е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Whirlpool AKP 745 WH

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 WH разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Конвекция на горещ въздух, Smart clean. Като това далеч не е всичко, моделът AKP 745 WH ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 WH

Whirlpool AKP 745 WH има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Бял. , захранването в ел. мрежата на модел AKP 745 WH е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, а теглото на готварската фурна е 33 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *