печка Whirlpool AKP 745 NB

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 745 NB с капацитет от 65 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Whirlpool AKP 745 NB е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 NB е налична в eMAG :

Whirlpool AKP 745 NB – Описание:

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 NB включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване чрез хидролиза. Също така и: вътрешно осветление, Функция за размразяване, Долно нагряване. Като това не е всичко, моделът AKP 745 NB ще ви улесни и с: , Smart clean, Turbo grill, Размразяване, Горно нагряване, Конвекция на горещ въздух. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 NB

Whirlpool AKP 745 NB се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. , средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, захранването в ел. мрежата на модел AKP 745 NB е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, а теглото на готварската фурна е 33 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *