Да погледнем какво представиха в нишата с таблетите Samsung на изложението CES2016. А това е таблетът им Galaxy TabPro S, който не е типичният таблет. С 12 инчовия екран и с клавиатурата по-скоро прилича на ултра тънък лаптоп. А и мощта която се крие в корпуса на таблета е по-скоро характерна за лаптопите. За това и в заглавието сме посочили че моделът се води 2 в 1.

Първото поне за мен позитивно нещо е, че Samsung Galaxy TabPro S е с операционна система Windows 10. Таблетът добре балансира най-доброто от опита на Самсунг и функционалността на Windows 10. Второто е неговият дизайн – ултра тънък, дебел е само 6.3 мм и тежи 693 грама. Изключително удобен да го носите с вас целодневно.

Samsung Galaxy TabPro S е първият таблет със Super Amoled дисплей за Windows операционната система. Екранът е мулти-тъч със 94% натурални цветове – екран показващ наистина детайлни и живи изображения. Разделителната способност е 2160×1440.

Таблетът се задвижва от процесор 6-то поколение Intel Core M, работещ на 2,2GHz честота. Оперативната памет е 4GB а дисковото пространство е 128 или 256 GB SSD. Като свързаност има модели само с Wi-Fi, а в други има вграден LTE модул.

Батерията е 5200 mAh, като за пълното й зареждане са необходими 2,5 часа и издържа до 10,5 часа работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *