Samsung представиха новата си линия телевизори SUHD, които са с дисплей с квантови точки и това допринася за изключителното качество на картината. Другото уникално нещо в дизайна на тези телевизори е извитият дисплей без рамка, нямащ аналог за момента при другите производители. Всички модели от тази серия могат да контролират останалите смарт устройства в дома, чрез технологията IoT.

Квантовият дисплей на новите SUHD телевизори е10 битов без наличието на кадмий. Уникален дисплей с квантови точки без аналог в момента във света. Дисплея показва уникална картина доближаваща се до реалността. Не се влияе от осветлението в помещението, като с технологията Ultra Black отблясъците са сведени до минимум, като поглъща естествената светлина и не я отразява.

С премахването на рамката на извития дисплей от Samsung реално премахнаха и дразнителя, който отклоняваше вниманието от това което се случва на екрана. А и от дизайнерска гледна точка, дисплея без рамка е много по-изчистен и футуристичен.

Ето и няколко функционалности, които ще ви улеснят при ползването на Samsung SUHD телевизор:

Обновена функция Smart Hub, която ще ви даде достъп до любимите предавания, игри или достъп до менюто с програмите още със самото включване на телевизора.

Вече няма да имате нужда от няколко дистанционни за продукти на Самсунг, целият контрол ще става от дистанционното Samsung Smart Control.

Запалените геймъри
няма да имат нужда от конзола за да играят любимите си игри, те ще бъдат директно сваляни, като са налични над 500 заглавия, включително и за PlaystationTM

Extra – получавате информация за актьорите, спортистите и тн директно на екрана само с натискането на едно копче.

IoT – Технологията с която можете да управлявате целият си дом чрез телевизора.

Като финал може само да кажем, че ако искате да сте в крак с модата и да притежавате най-доброто качество на картината, то обезателно трябва да имате новото поколение телевизори от Samsung SUHD.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *