Samsung представи новите SUHD телевизори на изложението CES

Технолена » Телевизори » Samsung представи новите SUHD телевизори на изложението CES

Samsung представиха новата си линия телевизори SUHD, които са с дисплей с квантови точки и това допринася за изключителното качество на картината. Другото уникално нещо в дизайна на тези телевизори е извитият дисплей без рамка, нямащ аналог за момента при другите производители. Всички модели от тази серия могат да контролират останалите смарт устройства в дома, чрез технологията IoT.

Квантовият дисплей на новите SUHD телевизори е10 битов без наличието на кадмий. Уникален дисплей с квантови точки без аналог в момента във света. Дисплея показва уникална картина доближаваща се до реалността. Не се влияе от осветлението в помещението, като с технологията Ultra Black отблясъците са сведени до минимум, като поглъща естествената светлина и не я отразява.

С премахването на рамката на извития дисплей от Samsung реално премахнаха и дразнителя, който отклоняваше вниманието от това което се случва на екрана. А и от дизайнерска гледна точка, дисплея без рамка е много по-изчистен и футуристичен.

Ето и няколко функционалности, които ще ви улеснят при ползването на Samsung SUHD телевизор:

Обновена функция Smart Hub, която ще ви даде достъп до любимите предавания, игри или достъп до менюто с програмите още със самото включване на телевизора.

Вече няма да имате нужда от няколко дистанционни за продукти на Самсунг, целият контрол ще става от дистанционното Samsung Smart Control.

Запалените геймъри
няма да имат нужда от конзола за да играят любимите си игри, те ще бъдат директно сваляни, като са налични над 500 заглавия, включително и за PlaystationTM

Extra – получавате информация за актьорите, спортистите и тн директно на екрана само с натискането на едно копче.

IoT – Технологията с която можете да управлявате целият си дом чрез телевизора.

Като финал може само да кажем, че ако искате да сте в крак с модата и да притежавате най-доброто качество на картината, то обезателно трябва да имате новото поколение телевизори от Samsung SUHD.

 • Телевизори на Промоция

  Откриване на Идеалния Телевизор: Преглед на Най-Популярните Марки и Как да Изберете Телевизор на Промоция Телевизорите са неизменна част от нашия домакински живот, като предоставят възможност за развлечение, образование и свързване с външния свят. С множеството марки и модели, предлагани на пазара, изборът на подходящ телевизор може да бъде предизвикателство. В Европа, като един от…

 • Гореща  Цена Пасатор SAPIR SP 1112 A

  Гореща Цена Пасатор SAPIR SP 1112 A

  Производител: SAPIRКатегория: ПасаториПродуктов код: SP 1112 A whiteЦвят: Бял ВИЖ АКТУАЛНА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ SAPIR SP 1112 A – Описание Пасатор на марката SAPIR, модел SP 1112 A в бял цвят. – 200-250W– Марка: SAPIR– Категория: Пасатори– Продукт: Пасатор – Код на продукта: SP 1112 A white– Цвят: Бял Натиснете тук за пълното описание на…

 • Гореща Цена Електрическа кана ZEPHYR ZP 1230 CZ

  Гореща Цена Електрическа кана ZEPHYR ZP 1230 CZ

  Категория: Електрически каниПроизводител: ZEPHYRЦвят: Бял/черенПродуктов код: ZP 1230 CZ black ВИЖ АКТУАЛНА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ZEPHYR ZP 1230 CZ – Описание Електрическа кана на марката ZEPHYR, модел ZP 1230 CZ в бял/черен цвят. – 2200W– 1.6 литра– Марка: ZEPHYR– Категория: Електрически кани– Продукт: Електрическа кана – Код на продукта: ZP 1230 CZ black– Цвят: Бял/черен…


коментари и ревюта

0 отговора на “Samsung представи новите SUHD телевизори на изложението CES”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *