От най-големият производител на смартфони в света Samsung обявиха, че ще започнат ъпгрейд на операционната система на своите смартфони от серията Galaxy. Новата ОС ще е Android 6.0 Marshmallow. Първо ъпдейта ще е наличен за собствениците на сегашните флагмани Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. А през следващите седмици списъкът с модели, на които може да направите ъпгрейда до Андроид 6 ще нараства.

Новината идва малко преди да бъдат пуснати на пазара новите флагмани на Самсунг – 7-то поколение на Galaxy. От компанията обещават и нови функции за Edge моделите.

Основното ново нещо в Андроид 6 е вмъкването във всичко на Google Now позволяващ търсенето на контекстуална информация още докато набирате въпроса си. Търсенето е повсемествно, може да търсите заведения, ресторанти, хотели, отзиви за тях или филми, книги и техните ревюта. Също така има подобрени функции за разхода на батерията, така че тя да може да издържа повече време.

Макар че някои други производители вече направиха обновлението до Android 6.0 Marshmallow, то сега е време и на собствениците на Samsung Galaxy да се порадват на новата операционна система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *