Хладилник Sharp SJEX820FBE

Представяме ви side by side хладилник Sharp SJEX820FBE характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 36 децибела с обем от 605 литра (фризер – 211 литра, хладилната част е 394 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LCD дисплей. Хладилникът е висок 183 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. В момента Sharp SJEX820FBE е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

Sharp SJEX820FBE – Основни Характеристики:

Модел SJEX820FBE от Sharp е с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 36 децибела . Хладилната част на Sharp SJEX820FBE е с удобна автоматична система за размразяване, има 2 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, хладилното отделение е оборудвано и с на всяка врата има 5 поставки. Фризерът е просторен с цели 5 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, има автоматична система за размразяване

Sharp SJEX820FBE e бежов с изчистен дизайн с вертикално разположена дръжка, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 103 кг. – ето информация и за размерите му:

Габаритни размери:
Височина: 183
Широчина: 89.2
Дълбочина: 77.1

За голям хладилник с обем от 605 литра и цена над 2500 лв. Sharp SJEX820FBE има налични много функции, които да ви улеснят, като: функция SuperFrost, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, J-Tech Инвертор, Инверторен компресор. В хладилника има и следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

В заключение ще кажем, че side by side хладилник Sharp SJEX820FBE се намира във висок ценови клас и със сигурност ще отговори на изискванията на любителите на качествени домакински уреди, подходящ е за голямо помещение и определено е една добра покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *