Хладилник Sharp SJFP810VBE

Днес ще разгледаме Sharp SJFP810VBE – side by side хладилник характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 37 децибела с общ обем от 605 литра (обемът на фризера е 211 литра, хладилникът е с обем от 394 литра), енергиен клас A+ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 183 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Sharp SJFP810VBE е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Sharp SJFP810VBE – Характеристики:

Модел SJFP810VBE от Sharp е климатичен клас SN-T, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 37 децибела .

Цветът на Sharp SJFP810VBE e бежов с красив дизайн с вертикално разположена дръжка. Уредът тежи 107 кг. – габаритните му размери са както следва:

Габаритни размери:
Височина: 183
Широчина: 89.2
Дълбочина: 77.1

За голям хладилник с обем от 605 литра и цена над 2500 лв. Sharp SJFP810VBE, разбирасе е оборудван и с много функции: филтър миризми, функция отпуска (Holiday), система за предупреждение при отворена врата, Бързо размразяване, система за охлаждане хибрид , Йонна система Plasmacluster, Child Lock.

В заключение – side by side хладилник Sharp SJFP810VBE се намира във висок ценови клас и съответно е изработен от качествени материали , подходящ за голяма трапезария или кухня и определено няма да ви разочарова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *