печка Bosch HMG6764S

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Bosch модел HMG6764S с обем от 67 литра, 12 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HMG6764S има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HMG6764S е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Bosch HMG6764S

Фурна за вграждане Bosch HMG6764S включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Конвекция на горещ въздух, Часовник , PerfectBake – Сензор за печене, Микровълнова, Подгряване, Препоръчителна температура за готвене, Soft Close, Soft Open , PerfectRoast, Индикатор за остатъчна топлина, Автоматично изключване , Степен за пица, Долно нагряване, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца. Като това далеч не е всичко, моделът HMG6764S ще ви улесни и с: Бързо затоплянеФункция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция грил с конвекция, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Bosch отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Bosch HMG6764S

Bosch HMG6764S има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3650 W, захранването в ел. мрежата на модел HMG6764S е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, а теглото на готварската фурна е 43 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всички фурни за вграждане на Bosch модел HMG6764S се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене, емайлирана тава за печене, универсална тава Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *