печка Electrolux EOA5751FOZ

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOA5751FOZ с обем от 71 литра, 10 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOA5751FOZ е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и лесно дигитално управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOA5751FOZ е налична в eMAG :

Electrolux EOA5751FOZ – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EOA5751FOZ включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Горно нагряване, Степен за пица, Готвене на ниска температура/ Забавено готвене, Турбо грил, Еко печене. Като това не е всичко, моделът EOA5751FOZ ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Долно нагряване, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Electrolux EOA5751FOZ

Electrolux EOA5751FOZ се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 3500 W, средният разход на енергия е 0.99 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.5, захранването в ел. мрежата на модел EOA5751FOZ е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240, а теглото на готварската фурна е 39 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Допълнителни функционалности: Блокираща функция, Сензор за приготвяне на храна, Сензор с индикатор за температура на храната, Сензор за храна с автоматично изключване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *