печка Electrolux EOB3450AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOB3450AOX с капацитет от 72 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно двупластово стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOB3450AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EOB3450AOX

Фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Долно нагряване, Горно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът EOB3450AOX ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеАмортизирано затваряне на вратата, Вентилатор + Функция грил, Степен за пица, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOB3450AOX

Electrolux EOB3450AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 2780 W, захранването в ел. мрежата на модел EOB3450AOX е със следните параметри (V-Hz): 230, средният разход на енергия е 0.89 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.5 м с щепсел.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Всички фурни за вграждане на Electrolux модел EOB3450AOX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *