печка Electrolux EOB5454AOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOB5454AOX с капацитет от 72 литра, 10 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOB5454AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOB5454AOX е налична в eMAG :

Electrolux EOB5454AOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EOB5454AOX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция за размразяване, Функция грил с конвекция, Бърз грил, Турбо грил, Конвекционално / традиционално готвене, Готвене с PLUS вентилация. Като това не е всичко, моделът EOB5454AOX ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Горно нагряване, Степен за пица, Долно нагряване, Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Electrolux един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Electrolux EOB5454AOX

Electrolux EOB5454AOX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Сребрист. , захранващият кабел е с дължина от 1.6 м, захранването в ел. мрежата на модел EOB5454AOX е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.9 см.
Допълнителни функционалности: Лесен за почистване емайл/ Aqua Clean, Звуков сигнал за предупреждение за края на програмата
Всяка фурна за вграждане на Electrolux модел EOB5454AOX включва и следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *