печка Electrolux EOB8857AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOB8857AOX с обем от 71 литра, 25 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOB8857AOX е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и лесно дигитално управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOB8857AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EOB8857AOX

Фурна за вграждане Electrolux EOB8857AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване с пара. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Половин пара & топлина, Бърз грил, Печене на хляб, Консервиране на храна, Четвърт пара и топлина, Готвене с вентилация, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Степен за пица, Задържане на топлина, Долно нагряване, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца. Като това далеч не е всичко, моделът EOB8857AOX ще ви улесни и с: Бързо затоплянеФункция за размразяване, Функция грил с конвекция, Конвекция на горещ въздух, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOB8857AOX

Electrolux EOB8857AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Сребрист, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 3500 W, захранването в ел. мрежата на модел EOB8857AOX е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240, средният разход на енергия е 0.89 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.5, а теглото на готварската фурна е 42 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Допълнителни функционалности: 180 предварително настроени програми VarioGuide, Настойка за твърдостта на водата, Употреба на остатъчната топлина, Индикации за остатъчната топлина, Сензор за приготвяне на храна, Сензор с индикатор за температура на храната, Сензор за храна с автоматично изключване
Всички фурни за вграждане на Electrolux модел EOB8857AOX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *