печка Electrolux EOC3430EOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOC3430EOX с обем от 72 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOC3430EOX е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOC3430EOX е налична в eMAG :

Electrolux EOC3430EOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EOC3430EOX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Задържане на топлина, Степен за пица. Като това не е всичко, моделът EOC3430EOX ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Блокиран достъп за деца. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOC3430EOX

Electrolux EOC3430EOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Сребрист, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 3480 W, средният разход на енергия е 0.93 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.6 м, захранването в ел. мрежата на модел EOC3430EOX е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.9 см.
Допълнителни функционалности: Употреба на остатъчната топлина, Звуков сигнал за предупреждение за края на програмата
Всяка фурна за вграждане на Electrolux модел EOC3430EOX включва и следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи две тави за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *