печка Electrolux EOC5654AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOC5654AOX с капацитет от 72 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOC5654AOX е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOC5654AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EOC5654AOX

Фурна за вграждане Electrolux EOC5654AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Блокиран достъп за деца, Степен за пица, Турбо грил, Готвене с PLUS вентилация, Конвекционално / традиционално готвене, Бърз грил. Като това далеч не е всичко, моделът EOC5654AOX ще ви улесни и с: Бързо затоплянеДолно нагряване, Горно нагряване, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Всички тези функции правят печката Electrolux един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOC5654AOX

Electrolux EOC5654AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Сребрист, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 2750 W, захранването в ел. мрежата на модел EOC5654AOX е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240, средният разход на енергия е 0.93 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.6 м, а теглото на готварската фурна е 37 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.8 см.
Допълнителни функционалности: Употреба на остатъчната топлина, Индикации за остатъчната топлина, Сензор с индикатор за температура на храната, Електронно регулируане на температурата
Всички фурни за вграждане на Electrolux модел EOC5654AOX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *