печка Electrolux EOC5956FOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOC5956FOX с капацитет от 71 литра, 19 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOC5956FOX е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно Touch управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOC5956FOX е налична в eMAG :

Electrolux EOC5956FOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EOC5956FOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Турбо грил, Бърз грил, ЕКО печене, Изпичане, Печене на хляб, Консервиране на храна, Готвене на ниска температура/ Забавено готвене, Блокиран достъп за деца, Задържане на топлина, Степен за пица. Като това не е всичко, моделът EOC5956FOX ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Долно нагряване, Горно нагряване, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOC5956FOX

Electrolux EOC5956FOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Сребрист, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 3500 W, средният разход на енергия е 0.99 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.5, захранването в ел. мрежата на модел EOC5956FOX е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240, а теглото на готварската фурна е 40 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Допълнителни функционалности: Показване времетраенето на програмата, Употреба на остатъчната топлина, Индикации за остатъчната топлина, Блокираща функция, Сензор с индикатор за температура на храната, Сензор за приготвяне на храна, Електронно регулируане на температурата, Сензор за храна с автоматично изключване, Памет програми за 1 седмица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *