Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Electrolux EOC6631AOX Енергиен клас A

печка Electrolux EOC6631AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOC6631AOX с обем от 74 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOC6631AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOC6631AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EOC6631AOX

Фурна за вграждане Electrolux EOC6631AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , Долно нагряване, Горно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът EOC6631AOX ще ви улесни и с: Бързо затоплянеПечене на 3 нива, Електронно регулиране на температурата, Индикатор за остатъчна топлина, Авт. изключване, Блокиран достъп за деца, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOC6631AOX

Electrolux EOC6631AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 3480 W, средният разход на енергия е 0.89 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.6 м.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.8 см.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *