печка Electrolux EZA5420AOW

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EZA5420AOW с обем от 57 литра, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Electrolux EZA5420AOW е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EZA5420AOW е налична в eMAG :

Electrolux EZA5420AOW – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EZA5420AOW включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, Функция грил с конвекция, Долно нагряване. Като това не е всичко, моделът EZA5420AOW ще ви улесни и с: , Нагревателен елемент под формата на пръстен, 2 нива на изпичане, Звуков сигнал , Горно нагряване, Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Electrolux един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Electrolux EZA5420AOW

Electrolux EZA5420AOW се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Бял. Мощността на уреда е 2500 W, средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.1 m, захранването в ел. мрежата на модел EZA5420AOW е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240.
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56 см.
Всяка фурна за вграждане на Electrolux модел EZA5420AOW включва и следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи емайлирана тава Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *