Ел. печка Gorenje BO87ORAX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Gorenje модел BO87ORAX с капацитет от 60 литра, 12 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, възможност за чеверме с въртящия се шиш, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Gorenje BO87ORAX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Gorenje BO87ORAX е налична в eMAG :

Gorenje BO87ORAX – Описание:

Фурна за вграждане Gorenje BO87ORAX включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: Функция за размразяване. Като това не е всичко, моделът BO87ORAX ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Блокиран достъп за деца. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Gorenje BO87ORAX

Gorenje BO87ORAX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Сребрист. Мощността на уреда е 3300 W, средният разход на енергия е 0.79 kW/h, а теглото на готварската фурна е 34.3 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 56 см.
Дълбочина: 55 см.
Всяка фурна за вграждане на Gorenje модел BO87ORAX включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *