печка TEKA HO 625 с 6 режима на готвене

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане TEKA модел HO 625 с обем от 65 литра, 6 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната TEKA HO 625 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно сензорно управление. Към момента фурна за вграждане TEKA HO 625 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна TEKA HO 625

Фурна за вграждане TEKA HO 625 разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие. Като това далеч не е всичко, моделът HO 625 ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеГорно нагряване, Долно нагряване, Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката TEKA един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане TEKA HO 625

TEKA HO 625 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят, инокса е със специално покритие против отпечатъци. , захранването в ел. мрежата на модел HO 625 е със следните параметри (V-Hz): 220 -240V / 50Hz.
Всички фурни за вграждане на TEKA модел HO 625 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене: Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *