печка Whirlpool AKP 255 NA

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 255 NA с обем от 53 литра, 9 функции за улеснено готвене, защитно трипластово стъкло на вратата Фурната Whirlpool AKP 255 NA е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 255 NA е налична в eMAG :

Whirlpool AKP 255 NA – Описание:

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 255 NA разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Smart clean. Като това не е всичко, моделът AKP 255 NA ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Whirlpool AKP 255 NA

Whirlpool AKP 255 NA се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. , средният разход на енергия е 0.84 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 0.9 м, захранването в ел. мрежата на модел AKP 255 NA е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, а теглото на готварската фурна е 34 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Всяка фурна за вграждане на Whirlpool модел AKP 255 NA включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *