Хладилник LG GBB59PZKVSРевю и Актуална Цена

Хладилник LG GBB59PZKVS с обем от 318 л.

Представяме ви хладилник с фризер LG модел GBB59PZKVS с обем от 318 литра (хладилна част – 225 л., фризер – 93 л.), с нисък разход на електроенергия – 306 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, Child lock, климатичен клас SN-T. Към момента хладилник LG GBB59PZKVS може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

LG GBB59PZKVS – Основни Характеристики:

Хладилникът LG има 3 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на LG GBB59PZKVS е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел GBB59PZKVS е семпъл с неутрален сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 190 cm.
Ширина: 59.9
Дълбочина: 66.5
Модел GBB59PZKVS се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, child lock , функция eco.

Технически Характеристики на: LG GBB59PZKVS

Хладилникът LG GBB59PZKVS е с тегло от 74 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN-T
LG GBB59PZKVS има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед, поставка за бутилки, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBB59PZKVS е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *