Хладилник Samsung RB31FERNDEF с обем от 310 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB31FERNDEF с обем от 310 литра (хладилна част – 212 л., фризер – 98 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 299 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с екстравагантен бежов цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, система за предупреждение при отворена врата, Дигитален инверторен компресор. В момента хладилник Samsung RB31FERNDEF е наличен в еМАГ:

Samsung RB31FERNDEF – Основни Характеристики:

Хладилникът Samsung има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB31FERNDEF е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел RB31FERNDEF е семпъл с екстравагантен бежов цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
За ваше улеснение модел RB31FERNDEF включва разнообразен набор от удобни функции като: дигитален инверторен компресор, система за предупреждение при отворена врата и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Samsung RB31FERNDEF

Хладилникът Samsung RB31FERNDEF е с тегло от 65 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 20 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R 600А
Samsung RB31FERNDEF има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB31FERNDEF е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *