На конгреса в Барселона за мобилни технологии всички известни и не толкова известни марки показаха своите нови постижения в технологиите и модели, които ще пуснат на пазара през 2016-та година. Изключение не направиха и от HTC. Както и от Sony те представиха 3-те си нови модела за тази година от серията Desire и това са моделите Desire 530, Desire 630 и Desire 825.

Характерното за тях е че са насочени повече към тийн потребителите, имат свеж и гъзарски дизайн на задният капак, който е от поликарбонат и е украсен с графитни пръски. Единствения подобен дизайн в момента при мобилните телефони. И нещо друго за дизайна – имате възможност за избор между много цветове.

От HTC също така са наблегнали на добрите параметри на двете камери, така че младежите да правят страхотни снимки с тях. Двата по-класни модела Desire 630 и Desire 825 са с 13 мегапикселова камера на задният панел с вграден BSI сензор, който спомага да правите страхотни снимки по всяко време на деня и при всякаква осветеност. По-слабият модел Desire 530 е с по-скромна като възможности камера – само 8 мегапиксела. И при трите модела има 5 мегапикселова камера за селфита.

От към звук двата по-скъпи модела са оборудвани с технологията BoomSound с Dolby Audio, чрез която ще се насладите на качествената музика особено ако имате и Hi-Res слушалки.

Флагманът HTC Desire 825 притежава HTC Sensor Hub, чрез който да следите всекидневните си занимания, следи движението ви – вашата динамика и активност и може да го свържете с популярните приложения като Google Fit, Runtastic и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *